Vuonna 2005 perustettu Underground Maintenance on sähköasennukseen, valaistukseen, a/v laitteiden huoltoon ja asennukseen erikoistunut yritys. Olemme myös useiden tuotemerkkien virallinen jälleenmyyjä Suomessa.


Asiakaslähtöisyys ja siihen orientoituminen ovat meille avainasioita. Yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota laajan palvelun ja samalla voimme keskittyä parhaiten omaan ydinosaamiseemme.


Arvot ohjaavat yrityksemme ja koko henkilökuntamme toimintaa. Sitoutuminen asiakkaiden tarpeiden toteuttamiseen on toimintamme peruslähtökohta.Pidämme yllä korkeatasoista asiakastyytyväisyyttä, johon kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja niiden toteuttaminen laadukkaasti. Haluamme sitoutua palvelemaan asiakkaitamme pitkäkestoisella ja luotettavalla yhteistyöllä. Sitoutumista pidämme myös yrityksen sisäisessä toiminnassa erityisen tärkeänä. Tulosvastuullinen ajattelu on toimintamme keskeisiä lähtökohtia. Laadukkaan palvelumme kautta haluamme olla tekemässä yhdessä asiakkaidemme kanssa menestyvää liiketoimintaa. Yritys ylläpitää ja kehittää osaamistaan sekä valmiuttaan reagoida asiakkaan muutoksiin. Pidämme tärkeänä, että jokainen yrityksemme työntekijä kehittyy omassa osaamisessaan ja toimii joustavasti asiakkaidemme alati muuttuvassa toimintaympäristössä.

Mikko Laakkonen

010 327 0000

mikko.laakkonen@ugm.fi


Antti Tuoriniemi

010 327 0002

antti.tuoriniemi@ugm.fi

LASKUTUSOSOITE:

Verkkolaskut:

Verkkolaskuosoite: FI5552900220194524

Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)

Aineistomuoto: Finvoice


Paperilaskut:

Underground Maintenance Ky

Ostolaskut 6060C

PL 10

57090 VISMA SCAN